EWS 5001 D

Opis rada

Omekšivaci serije 5000 Proizvođač Eco Water System USA.

Proizvođač omekšivača Eco Water System, USA je jedan od najrenomiranijih i najstarijih proizvođača takve opreme u svijetu od 1926. godine.

Omekšivači su dizajnirani da zadovolje sve zahteve u upotrebi, kako za stambene i poslovne objekte, tako i za pripremu vode u industriji.

Omekšivači serije 5000 su podeljeni konstrukcijski u dve grupe:

I

Serija 5001 sa ventilskom glavom 1 col za protoke do 5 m3/h po koloni.Nova 1 col ventilska glava je opremljena sa jednim rotirajućim diskom, odnosno jedinim pokretljivim dijelom. Time su održavanje i pouzdanost ventilske glave dovedeni do savršenstva.Takvom konstrukcijom postigao se visok protok vode sa malim padom pritiska.

II

Serija 5002 sa ventilskom glavom 2 cola za protoke do 18m3/h po koloni.Patentirana 2 cola ECO FLOW-PACK ventilska glava je dizajnirana za visoke protoke sa malim padom pritiska.

Svi tipovi omekšivača se mogu isporučiti kao Singl, Duplex, Triplex i Quadplex.

Svi omekšivači serije 5000 opremljeni su sa CUC ( Comercial Universal Controller) procesorskim kontrolerom.

Procesorski kontroler nam omogućava da lako i fleksibilno povežemo jednu, dve, tri ili četiri kolone u jednu celinu, kao jedno postrojenje.

CUC kontroler nam takođe omogućava programiranje rada postrojenja na četiri različita načina u zavisnosti od potreba potrošača.

U priloženoj tabeli se mogu videti tehničke karakteristike za svaki pojedini tip i model.

Naša firma Nobel Corporation je zastupnik firme EWS.Od 2000. godine pa do danas instalirano je na stotine kućnih omekšivača tipa Galaxy i desetine industrijskih sistema serije 5000.

Svi tipovi su se pokazali veoma pouzdani u radu.Sistemi rade automatski, procesorski kontrolisani, sa merenjem ukupnog protoka vode, što daje rezultat male potrošnje tabletirane soli.

PROIZVODI IZ ISTE KATEGORIJE